Ioana R. Podina este Conf. Univ. Dr. în Departamentul de Psihologie Aplicată și Psihoterapie, Universitatea din București și coordonator al Laboratorului de Științe Congnitive Clinice din cadrul aceleiași instituții. Interesele sale principale de cercetare se axează pe intervenții clinice validate științific cu ajutorul tehnologiei augmentate. A coordonat în trecut un alt grant de Tinere Echipe intitulat SIGMA (o aplicație mobilă ‘gamificată’ de tip ”self-help’ pentru gestionarea greutății la adulții tineri; PN-II-RU-TE-2014-4-2481). Este prim autor al numeroase articole publicate în jurnale consacrate, precum: Clinical Psychology Review, Behavior Therapy or Health Psychology. În calitate de coordonator al proiectului aiCARE, contribuie la toate obiectivele acestui proiect.
Rareș F. Boian este Conf. Univ. Dr. afiliat Departamentului de Matematică și Informatică al Universității Babeș-Bolyai. Dr. Boian a finalizat doctoratul în Realitate Virtuală Aplicată în Medicină la Universitatea Rutgers. În ultimii 13 ani, a gestionat și a coordonat echipe de dezvoltare software și implementare de aplicații mobile/web/distribuite. În calitate de cercetător, a fost autor și co-autor a numeroase articole indexate WoS. În aiCARE, Dr. Boian coordonează activitatea de dezvoltare a agentului
Liviu P. Dinu este Profesor Dr. la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București și director al Human Language Technologies Research Centre. Principalele sale interese de cercetare sunt lingvistica computatională, procesarea limbajului natural, precum și aplicații ale procesării limbajului natural. În aiCARE, Dr. Dinu coordonează activitatea de procesare a limbajului natural.
Ana-Maria Bucur este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale Interdisciplinare a Universității din București. Are studii în Informatică și un master în Inteligență Artificială. Interesele ei de cercetare sunt în lingvistica computațională, concentrându-se pe abordări ale detecției bolilor mintale și bunăstării umane. În proiectul aiCARE are atribuții pe linia de procesare a limbajului natural
Diana Todea este student doctorand în cadrul cadrul Școlii Doctorale Interdisciplinare a Universității din București. Este licențiată ca psiholog și formată în psihoterapie. Are o experiență psiho-oncologică de 7 ani în cadrul Fundației Little People și a Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță. A absolvit un masterat în Psihologie Clinică, Consiliere psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. În proiectul curent, Diana utilizează cunoștințele de psiho-oncologie în scopul îmbunătățirii agentului.
Liviu-Andrei Fodor este asistent de cercetare în cadrul Laboratorului DATA din cadrul Institutului pentru Studii Avansate în Psihoterapie și Sănătate Mintală Aplicată și doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific. De asemenea, licențiat în psihologie și a absolvit masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, ambele în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Principalele sale interese de cercetare includ procedurile de meta-cercetare și modalitățile de cercetare avansată pentru evaluarea eficienței / eficacității intervențiilor psihologice augumentate cu tehnologie (ex: realitate virtuală, platforme PC sau mobile) în tratamentul tulburărilor mintale. În proiectul aiCARE, contribuie pe partea de analiza a datelor.